Thursday 22 September 2011

The Wedding Menu!



Sean is helping me update the blog this morning. A little late, but here it is: 


Canapes

~

Carrot and cardamom soup, tiger prawns 

~

Seared and marinated Loch Duart salmon,
pickled beetroot, horseradish ice cream

~

Lobster and crayfish ravioli,
coconut and lemon grass bisque

~

Fillet of beef Wellington with Parma ham,
braised vegetables, Madeira jus

~

Raspberries and elderflower with mascarpone cheese


~

Cold Valrhona chocolate and almond fondant,
salted almond ice cream

~


Coffee or infusions and chocolates



7 comments:

  1. hmmmm that looks delicious! I am so exited to see your pictures of your beautiful wedding x

    ReplyDelete
  2. I am so excited to see the pictures too! Bring on the 30th :)

    ReplyDelete
  3. Vilka grejer som har hänt medan jag har varit borta, jag har kikat in på bloggen då och då men det har varit så segt internet att jag inte har kunnat kommentera, så jag gör det nu:

    SUPERGRATTIS till förlovningen!! Vilken fantastiskt vacker ring! Ni verkar vara perfekta för varandra. Ser fram emot planering och rapportering av bröllopet! ;-)

    XXXX

    ReplyDelete
  4. Wow, vilken meny, helt underbart gott låter det. Ingen gäst kommer gå därifrån hungrig! Följer med spänning och glädje eran planering :-)
    Må så gott!
    Jenny

    ReplyDelete
  5. Fahion Mom: Thank you, yes it's mouthwatering indeed! :-)

    Prinsessan; Tack sa mycket, vi e valdigt nojda med vara val:-)

    CarolineEiLondon - Yes bring it on....EEEEK! very exciting but nerve wrecking lol

    Jenny; Ja, lite grann sadar hehe ;-) Tack for grattis halsningen. Bilder fran brollopet kommer garanterat upp pa bloggen!

    Jenny; ja det ar ratt mkt mat, sa precis som du sager, sa gar ingen darifran hungrig LOL

    ReplyDelete