Thursday, 22 September 2016

Faux glow

New and noteworthy: Dior self- tanning creme gel natural glow

I love this, it's topping my list of self tanners.   The first impression is the beautiful floral slighly perfumy smell on application and when developing. The gel-lotion absorbs quickly and dries in 30 mins. It uses the Bronze Perfect pH complex, that works with your body’s own PH balance to deliver just the right amount of tan, and it develops in abt 4 hours. Gorgeous natural looking sun kissed skin


3 comments:

Hope said...

På tal om något helt annat, om jag inte minns helt fel så är du väl från Kristianstad stämmer det?
Jag har precis varit där på en kurs och är på väg hem nu :-)
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg.
Kram!

London Mummy said...

Hope; Stammer mkt riktigt att det ar dar jag kommer ifran (aven om jag nu har bott lika lange i London som dar!). Tyvarr ar jag inte hemma sa ofta nufortiden da mamma ju flyttat over. Vad var det for kurs? Kram pa dig!

Hope said...

Jag läser en distanskurs i Musik och hälsa på Högskolan, eftersom jag undervisar i scenspråk så tänkte jag att det kunde vara en intressant kurs och det var det :-) Tyvärr så hann jag inte se så mycket av Kristianstad men det lustiga var att min man var i London just då och han sa att nu får du berätta för Catharina att du är i hennes hemstad. Mycket märkligt han har ju världens sämsta minne men det kom han minsann ihåg ;-) Hoppas att ni mår bra.
Grattis på bröllopsdagen i efterskott!
Kram och trevlig helg!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin