Thursday, 9 July 2009

And so another trip 2 the supermarket

Sent from my BlackBerry® wireless device

1 comment:

Laban said...

Ja, leve stormarknaderna; fast överetableringen är stor här hemma i Sverige, och trots detta tror jag att en hel del nya köpcentrum/shoppinglador utanför stadskärnorna planeras.

Själv slog jag en lov förbi världens största IKEA-varuhus idag; sålunda IKEA i Kungens Kurva. Jag minns mitt 70-tal. IKEA kändes så avlägset, och jag bor i samma kommun nu som då, men inte känns det avlägset att åka till IKEA i Kungens Kurva nuförtiden. Och det var alltid fel i kartongen. Ett par monterinsskruvar, eller så, saknades och det blev en extra tur till IKEA. Men det där har IKEA blivit mycket bättre på; inte lika ofta det blir fel. Min inställning till IKEA är emellertid lite kluven fast IKEA gör mycket stor nytta för många, och det är bra att IKEA finns!

Jag funderade för övrigt lite på vad IKEA Food kan komma att leda till? Regelrätta lågprisbutiker för livsmedel i konkurrens med Willys och Lidl, mm? Med tanke vilka resurser som IKEA besitter skulle det bli en mycket intressant livsmedelsmatch.

~

Häromdagen födde min katt fem små, ljuvligt söta ungar. Vilken upplevelse. Fast jag börjar vänja mig så smått. En bra förövning, om än mycket, mycket light, ifall jag lyckas finna den rätta någon gång i framtiden och en ny generation då kan få möjligheten att se dagens ljus.

Hög tid att tänka på refrängen. Det är ju en börsdag i morgon också, som jag brukar säga. Fast först blir det till att gosa med gumman och hennes fem små, små ungar.

~

Jag hoppas att Ni har det trevligt här i Sverige, och att Din man uppskattar denna lilla, nordliga, men anrika, monarki.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin