Wednesday 1 July 2009

Sandals


The latest addition to Sean's shoe collection


Whilst out earlier I bought two pairs of sandals for Sean (which appropriately I placed right next to his dad's, so that I will go in my head "awwww" everytime I look there! LOL).

And speaking of just that, sandals, (well in this case; gladiator sandals) Check out the latest from Nike below, and judge for yourself. Would you buy a pair? C'mon "Just Do It" ;-)







1 comment:

Laban said...

Jag kanske borde köpa skor, eller snarare en komplett friluftslivsutrustning, till katten min med tanke på hur våldsamt det tycks gå till då hon är ute i vildmarken. Härförleden kom hon hem med sår på hjässan. Uppenbarligen hade hon varit i kattslagsmål.

Men idag var det ännu värre. Hon kom hem med helt uppsvullet ansikte; så uppsvullet att jag inte såg hennes ögon!

Ringde till veterinären direkt, men hon var på semester. Ringde då istället till en 'utomskärs' veterinär. Och så sade de någonting om motgift i luren, vilket fick mig att sätta igång en liten privat ambulanstransport. Oj vad det gick undan.

Väl på 'sjukhuset' så blev det emellertid inget motgift utan typ bara dropp och lugnande (opiat).

Kortison kunde de tydligen inte sätta in eftersom hon är dräktig.

Och över natten skulle hon stanna för observation. Dyrt värre kommer det att bli; fast det får gå för den här gången. Det viktiga är ju att hon återhämtar sig och blir återställd.

Så tomt på kammaren det blev nu, när inte missen är här och stryker sig mot mina ben, som hon annars brukar göra då jag sitter vid skrivbordet.

Så nu är det bara att invänta morgondagen. Och så när de hör av sig från 'sjukhuset' i morgon hoppas jag att det bara kommer positiva besked.

Här har det bytts lakan, duschats och blivit nytvättad pyjamas.

Sängen hägrar. Och så någon intressant bok som jag läser till den faller på nästippen. Så brukar det ju bli. Läser mig till sömns.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin