Friday 20 September 2013

Friday family dinner

Dover sole with caper butter , new potatoes and spinach at one of our favourite local fish restaurants in Little Venice.

Sent from my iPhone 


3 comments:

Carin said...

Ah vad gott och mysigt det sag ut!
Hur blev det med huset ni tittade pa nagonstans in the suburbs? Jag har for mig att det var nagra veckor sen och du skrev om fordelar/nackdelar med att flytta utanfor London.
Sjalv bor jag i Cheltenham i Gloucestershire, i the Cotswolds.
Lycka till med hus-letandet - oavsett om det blir i London eller utanfor - och stort grattis till graviditeten! Jag tror att vi kommer fa ungefar samma alders-skillnad mellan barnen. Min son var 6 ar nar jag fick min dotter. Hon ar nu 2 ar.
Kram, Carin

London Mummy said...

Carin: Tack for din kommentar!
Vi letar fortfarande, men har lagt the suburbs pa hyllan for tillfallet. Kanner mig inte redo att lamna the hustle and bustle of London annu - ar radd att jag kommer kanna mig isolerad och begransad, samt att jag inte langre kan vara sa spontan som jag nu kan vara.
Har hort mkt om Cheltenham, skulle garna vilja aka till Gold Cup med min hubby nan gang i framtiden :-)
Hoppas du har en skon sondag,
KRAM!

Carin said...

Cheltenham ar en jattemysig stad och Gold Cup veckan ar toppen! Vansinningt mycket folk och full fart men urkul. Hotell och B&Bs ar bokade langt i forvag och ska man ga ar det definitivt att betala lite mer for biljetterna till horse racingen - om man koper cheap skate biljetter hamnar man bland de som dricker Guinness till frukost och spelar som galningar - men i boxarna jattekul!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin